Brzepozajmice.eu

Krediti, pozajmice i zajmovi online

Trebate kredit? Javite nam se kako bi Vam omogućili kredit!

Krediti na ostatak primanja

Što znači kredit na ostatak primanja

Vaša financijska situacija je dosta opterećena, već imate kredite ili više njih, dugove na kartici ili ste umirovljenik, što znači da ćete vrlo teško dobiti još jedan kredit. To ne mora biti tako jer kredit na ostatak primanja znači da možete dobiti manji kredit sa manjim rokom otplate na vaša ostala primanja. Ovakvi krediti nude se zaposlenima i umirovljenicima. Ovim načinom uzimanja nenamjenskih kredita možete si pomoći i olakšati svoje financijsko stanje ako vam je ono potrebno.

Tko ostvaruje pravo na kredit na ostatak primanja

Svi zaposleni koji primaju redovito plaću zadnjih šest mjeseci imaju pravo na ovakvu vrstu kredita. Također, i umirovljenici mogu ostvariti pravo na kredit na ostatak primanja, a ovakvi krediti su zapravo vrsta gotovinskih kredita. Može se ugovoriti otplata kredita putem trajnog naloga. Bitno je znati da se od korisnika ovakvih kredita traži da budu uredni u plaćanju drugih kredita, dugova i plaćanja kartica. Također, za uzimanje ovog kredita nije potrebno mijenjati banke, tj. prebacivati svoja mjesečna primanja u neku drugu banku.

Kredit na ostatak primanja

Ovakva vrsta kredita odlična je za one kojima je hitno potreban novac, koji trebaju manji kredit s kojim bi hitno riješili neke određene situacije. Dosta ljudi zaposlena je na minimalac, ali ima veća mjesečna primanja od toga. Upravo zato je kredit na ostatak primanja odlična opcija za osobe koje su prijavljene na minimalac te koje ne mogu dignuti drugačiju vrstu kredita. Naravno, kredit na ostatak primanja ima svoje ograničenje, tj. visinu kredita i rok otplate. Ukoliko ste zainteresirani za ovaj kredit, tada se raspitajte koliko možete dignuti, na koliko godina i kolika bi vam bila mjesečna rata otplate kredita.

Trebate kredit? Javite nam se kako bi Vam omogućili kredit!