Brzepozajmice.eu

Krediti, pozajmice i zajmovi online

Uvjeti korištenja

Generalno

Izraz “Web stranica” ili “Web stranice” se odnosi na pristupanje sadržaju na domeni brzepozajmice.eu.

Naše Web stranice Vam omogućavaju pristup isključivo informativnom sadržaju koji je podložan niže navedenim Uvjetima korištenja.

Uvjeti korištenja odnose se na pristupanju Web stranica od strane registriranih i neregistriranih korisnika ili posjetitelja. Svakim njihovim daljnjim korištenjem nakon upoznavanja s Uvjetima korištenja, smatra se da su korisnici suglasni s ovdje iznesenim uvjetima te pristaju na daljnje korištenje sukladno tim uvjetima. Korištenjem samih Web stranica se smatra da ste upoznati sa uvjetima korištenja. Ukoliko se s istima ne slažete i ne prihvaćate ih, molimo vas da se ne koristite ovom internetskom stranicom. U vezi bilo kakvih pitanja ili nejasnoća slobodno nam se obratite putem kontakt podataka.

Sadržaj Web stranice

Sav sadržaj objavljen na našim Web stranicama u obliku objavljenih savjeta, objavljenih dokumenata ili u bilo kakvoj drugoj formi su vlasništvo naše Web stranice i kao takvi se ne smiju proslijeđivati trećim stranama bez naše pismene dozvole.

Posjetitelji Web stranica nemaju pravo kopirati, modificirati te javno objavljivati navedeni sadržaj. Sav sadržaj od strane Web stranica je objavljen u dobro namjeri i u informativne svrhe. Posjetitelji prihvaćaju koristiti sadržaj Web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Web stranica ne može biti odgovorna za eventualne štete prouzrokovane objavljenim sadržajem.