Brzepozajmice.eu

Krediti, pozajmice i zajmovi online

Trebate kredit? Javite nam se kako bi Vam omogućili kredit!

Brzi zajam

Početkom iduće godine minimalna plaća diže se na 500 eura. Iako hvalevrijedno dizanje, troškovi života dvostruko premašuju kućni budžet. Hrana, stan i režije izuzetno su visoke, osobito za jednočlano kućanstvo. Ne čudi stoga što se Hrvati sve češće i više zadužuju. U odnosu na prije, sada su traženiji manji i kratkoročni krediti. Tu su svoju priliku vidjele kreditne kuće koje su na tržište plasirale brze kreditne linije s kratkim rokom otplate. Cijelo njihovo poslovanje temelji se na minimalnoj dokumentaciji i brzoj obradi.

Među traženijima je svakako brzi zajam koji kreditne kuće nude isključivo online putem. Brzi zajam dostupan je samo na temelju osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Nema potrebe za dostavom bilo kakve druge dokumentacije što je za banke uobičajena praksa. Po obradi zahtjeva za brzim zajmom, klijent dobiva ugovor koji postaje važeći i bez ovjere javnog bilježnika. Nema bespotrebnog hodočašćenja po raznim državnim institucijama i skupljanja raznoraznih potvrda. Sve je podređeno što bržoj obradi zahtjeva i jednako brzoj isplati brzog zajma.

Brzi zajam spašava u slučaju iznenadnih putovanja, kućanskih popravaka…

Brzi zajam najtraženiji je u hitnim situacijama. Kratak rok otplate i manje svote novca koje ga karakteriziraju čine ga izuzetno popularnim naročito među klijentima koji ne žele dugoročne obaveze. Odličan je za u krpanju kućnog budžeta, zatvaranju minusa na tekućem računu, kupovini kućanskih aparata, popravcima automobila, neplaniranim putovanjima, zdravstvenim pretragama… Svim stvarima koje su nas iznenadile, a nemamo više gdje rastegnuti kućne financije.

Brzi zajam preko interneta dostupan je bilo kada i bilo gdje

Brzi zajam preko interneta dostupan je u bilo kojem trenutku. Klijent ga može zatražiti iz udobnosti vlastitog doma, na putu do fakulteta, na kavi s prijateljima… Toliko je jednostavno. Nema uplitanja poslodavca niti traženja bon1 ili bon2, već su dovoljna garancija uredne financije klijenta. Priliku za brzim zajmom imaju svi zaposlenici bez obzira na ugovor o radu kao i umirovljenici. Ovi potonji su najčešće isključeni jer banke u njima vide preveliki rizik, no to nije slučaj s kreditnim kućama. One u njima vide priliku za širenjem tržišta.

Brzi zajam na račun sjeda za samo 15 minuta

Brzi zajam, kako mu i samo ime govori, brzo sjeda na tekući račun. U razdoblju od 15 minuta do maksimalno 24 sata od podnošenja zahtjeva. Izuzetno je to bitno za sve one koji su se našli u situacijama kada im hitno treba novac. U tom trenutku točno znaju kada mogu računati na brzi zajam.

Trebate kredit? Javite nam se kako bi Vam omogućili kredit!