Brzepozajmice.eu

Krediti, pozajmice i zajmovi online

Trebate kredit? Javite nam se kako bi Vam omogućili kredit!

Nenamjenski krediti

Hrvati se najčešće zadužuju iznad svojih mogućnosti. Takvo je ponašanje posljedica loših ekonomskih prilika, niskih primanja i visokih izdataka. Uvelike tome pridonosi loša financijska pismenost koja je u Lijepoj našoj još uvijek na jako niskim granama. I dok druge zemlje Europske unije već desetljećima osposobljavaju djecu za život, u Hrvatskoj se vide tek naznake istog. Financijska pismenost podrazumijeva mudro raspolaganje novčanim sredstvima, plansku kupovinu, otvaranje štednje… Odnosno najvažnije je u svakom momentu znati s koliko točno novca raspolažete, a upravo se u tome ljudi najčešće precijene.

Kod odabira kredita važno je znati koliko novca na mjesečnoj bazi možete izdvojiti za otplatu anuiteta. Iako možda zvuči banalno, malo tko je toga svjestan kao i načina na koji će brzi krediti utjecati na kućni budžet. Dobar financijski plan spašava stvar.

Koju su krediti najtraženiji?

Najtraženiji krediti su nenamjenski krediti. Njihovu svrhu ne određuju financijske institucije zbog čega ih klijenti preferiraju više nego namjenske. Samim time oni sami mogu odrediti na što će novac potrošiti. Sloboda izbora je ono zbog čega su nenamjenski krediti i dalje najprivlačniji na tržištu usprkos stalnoj pojavi novih proizvoda.

Nenamjenski krediti saniraju rupe u kućnom budžetu

Nenamjenski krediti odlična su financijska injekcija za sve neplanirane troškove. Pokrivaju sve od vjenčanja, rođendana i slavlja, putovanja, privatnih zdravstvenih pregleda do kućanskih popravka i popravaka automobila.

Nenamjenski krediti: Kako do najpopularnije vrste kredita?

Idealni su za sve one koji žele rastegnuti kućni budžet, a ne žele se zadužiti kod obitelji i prijatelja. Nenamjenski krediti sastavni su dio ponude banaka, štedno-kreditnih zadruga i kreditnih kuća. S obzirom na manje svote koje ih karakteriziraju, izdaju se na kratak rok. To klijenti smatraju jednom od njihovih najvećih prednosti jer ih mogu jako brzo otplatiti. Samim time je i kamata manja nego kod dugoročnih kredita.

Nenamjenski krediti: Tko je idealan kandidat?

Nenamjenski krediti dostupni su svima, i onima zaposlenima i onima u mirovini. Banke po tom pitanju imaju rigoroznije uvjete dok su kreditne kuće puno fleksibilnije. Kreditne kuće se za razliku od banaka ne oslanjaju na financijsku urednost. Njima nije bitno jesu li klijenti zaposleni na određeno ili neodređeno vrijeme, dok su bankama svi oni zaposleni na određeno prevelik rizik za poslovanje.

Nenamjenski krediti u kreditnim su kućama dostupni su online putem, a u bankama je potrebno još puno toga obaviti u poslovnicama. To je ono što se ljudima ne sviđa jer gube previše vremena. Online nenamjenski krediti na račun sjedaju u roku od 24 sata, dok bankama treba i po nekoliko dana za kompletnu realizaciju.

Trebate kredit? Javite nam se kako bi Vam omogućili kredit!