Brzepozajmice.eu

Krediti, pozajmice i zajmovi online

Trebate kredit? Javite nam se kako bi Vam omogućili kredit!

Prebijanje kredita i ostalih dugova

Što je prebijanje kredita?

Nakon što smo podignuli kredit, otplaćivali ga neko vrijeme ili godinama, došli smo do mogućnosti da prebijemo kredit. To znači kako imamo mogućnost prijevremeno zatvoriti postojeći kredit novim, jeftinijim ili jednostavno imamo novaca kako bismo to mogli napraviti. U većini slučajeva, prebijanje kredita isplati se ako se radi o manjem kreditu ili onom kreditu koji je već u većini otplaćen. Bez obzira, prije nego poduzmete neke korake raspitajte se najboljoj mogućoj opciji za vas.
Kada napraviti prebijanje kredita?
Ukoliko imate kredit, dug na karticama ili minus na računu, tada plaćate više naknada i više kamata. U takvim slučajevima dobra je opcija uzeti jedan kredit kojim ćete otplatiti sve postojeće dugove te spojiti sve u jedan kredit što vam daje jednu naknadu i jednu kamatu. Bez obzira radi li se o kreditu ili nekim drugim dugovima koje želite riješiti, svakako je jednostavnije to napraviti na ovaj način, tj. prebijanjem kredita.

Prijevremena otplata kredita

Kada se odlučite prijevremeno otplatiti kredit tada to za vas znači riješavanje financijskog stanja u što kraćem roku. Bolje je otplaćivati jedan kredit i sve dugove riješiti nego plaćati više dugova, kredita sa kamata na više strana. Bitno je znati da banka kod prijevremenog otplaćivanja kredita ne smije naplatiti naknadu, a u slučaju da ipak naplati, tada taj novac možete tražiti da vam se vrati. Kod prijevremenog otplaćivanja kredita gubite strah od povećavanja rate kredita zbog promjene kamata što svakako puno znači. Ukoliko dođe do toga da imate kredit i banka promijeni kamatnu stopu, imate pravo odmah tada napraviti prebijanje kredita, te vam i u tom slučaju banka ne smije naplatiti naknadu, a možete čak biti i oslobođeni i nekih ugovornih naknada.

Prije nego krenete u prijevremenu otplatu kredita ili prebijanje kredita i dugova, dobro se raspitajte što to za vas znači, kolike će biti naknade koje morate platiti, te koji vam dokumenti trebaju kako biste to i napravili. Za prebijanje kredita ili dugova, novac možete uzeti u obliku pozajmice ili u drugim bankama, te na taj način riješiti svoje financijsko stanje te ga time i poboljšati.

Trebate kredit? Javite nam se kako bi Vam omogućili kredit!