Brzepozajmice.eu

Krediti, pozajmice i zajmovi online

Trebate kredit? Javite nam se kako bi Vam omogućili kredit!

Krediti za ovršene i kako s ovrhama

Što je ovrha?

Ukoliko niste podmirili svoje obveze na vrijeme, tj. platili svoje račune u određenom roku, tada stiže ovrha. Ovrhu na vaš račun stavlja ovrhovoditelj, tj. firma kojoj ste dužni platiti određeni račun. Vaš privatni račun, tj. tekući račun bit će pod blokadom, odnosno ovrhom dok se vaša dugovanja ne podmire u cijelosti.

Tko je ovrhovoditelj, a tko ovršenik?

Ovrhovoditelj može biti osoba ili firma koja će podnijeti prijedlog za ovrhu zbog neplaćenih dugova ovršenika, a to je osoba ili firma koja nije podmirila svoj dug na vrijeme.

Koliko može trajati ovrha?

Ovrha može trajati sve dok ovršenik ne ispuni svoje obveze prema ovrhovoditelju ili dok ne dođe do nekog sporazumnog dogovora ili riješenja.

Kako skinuti ovrhu sa računa?

Ovrhu s računa može skinuti jedino Fina i to po nalogu ovrhovoditelja. Ukoliko se riješe sve obveze prema ovrhovoditelju, tada se ovršeniku skida ovrha s računa te ovršenik može normalno raspolagati svojim novčanim sredstvima. Također, ukoliko se dvije strane, ovrhovoditelj i ovršenik tako dogovore, dug se može plaćati u ratama, a u tom slučaju ovrhovoditelj također skida ovrhu s računa ovršenika.
Ukoliko nemate dovoljno sredstava tada možete tražiti i kredit za ovršene kako biste dug koji imate otplatili u cijelosti, te tako maknuli ovrhu sa svog računa. Takva vrsta kredita vam pomaže otplatiti dug, te vam olakšava cijelu situaciju. Ovrha nad vašim računom može se skinuti odmah isti dan, čim dođe do vidljive uplate, a kasnije kredit koji ste uzeli vraćate u ratama. Jednostavnije je platiti odmah dug u cijelosti, ukoliko ste u mogućnosti kako biste mogli doći do svih svojih primanja i kako biste njima mogli raspolagati.

Trebate kredit? Javite nam se kako bi Vam omogućili kredit!