Brzepozajmice.eu

Krediti, pozajmice i zajmovi online

Trebate kredit? Javite nam se kako bi Vam omogućili kredit!

Brzi krediti za blokirane

Što znači biti blokiran?

Ukoliko imate nepodmirena dugovanje prema nekom pružatelju usluga, niste podmirili svoje račune na vrijeme ili ste zaboravili na neki račun, tada može doći do blokade vašega računa. Tu nastupa FINA koja je posrednik između ovrhovoditelja i vas. Firma kojoj ste dužni je ovrhovoditelj te traži ovrhu nad vašim tekućim računom kako bi prisilno naplatila dug. Vi ne možete pristupiti svojim novčanim sredstvima sve dok se taj dug ne podmiri.

Što trebate znati o blokadama na tekućem računu

Kada je vaš tekući račun blokiran tada ne možete pristupiti svojim novčanim sredstvima dok se dug ne naplati, ali postoje i zaštićeni račun koji će vam služiti za dječji doplatak i slično, tj. taj novac se ne smije upotrebljavati u svrhu podmirenja ovrhe. Kada se dug u cijelosti podmiri tada FINA poduzima korake kako bi maknula blokadu s vašega računa.

Kako što prije maknuti blokadu s računa

Blokadu s računa možete maknuti ukoliko podmirite sva svoja dugovanja prema određenoj firmi, tj. ovrhovoditelju. Također, možete doći i do dogovora s ovrhovoditeljom da ćete dug otplatiti u određenom razdoblju ili u ratama, te na taj način ovrhovoditelj može povući blokadu s računa. Ako ste ipak u malim financijskim problemima tada možete potražiti pomoć preko online pozajmica ili zajmova.

Pozajmice i zajmovi za blokirane

Banke ne daju kredite niti zajmove onima koji su u blokadi, ali postoji i neko drugo rješenje koje ne uključuje banke. Putem interneta na određenim web stranicama možete zatražiti brzu pozajmicu ili zajam za koji vam ne treba banka bez obzira jeste li u blokadi ili ne. Kada predate zahtjev tada novac na vaš račun sjeda već u roku od petnaest minuta od uspješne prijave te možete riješiti blokadu računa već u istom danu.

Trebate kredit? Javite nam se kako bi Vam omogućili kredit!