Brzepozajmice.eu

Krediti, pozajmice i zajmovi online

Trebate kredit? Javite nam se kako bi Vam omogućili kredit!

Brzi krediti bez obzira na crnu listu

Što je crna lista?

Kada vaše dugovanje preraste određeni iznos ili ne platite neko vrijeme dug po kreditu, kartici jer ste u nemogućnosti tada se nađete na crnoj listi. To je popis građana koji su prezaduženi i ne mogu platiti svoje dugove. Kada jednom dođete na crnu listu, tada je teško skinuti se s nje.

Kako se skinuti sa crne liste

Naravno da se možete skinuti sa crne liste, ali će to biti nešto teže i duže nego je to slučaj sa, primjerice, ovrhama. Kada otplatite dugove, riješite rate kredita, kreditnih kartica, tada ste možda otplatili dug, ali ostajete u evidenciji crne liste još najmanje tri godine dok vas u potpunosti ne maknu i to s uvjetom da u tri godine budete uredni platiša.

Kredit u banci ako ste na crnoj listi

To je gotovo pa nemoguće. Rijetko koja banka će dozvoliti još jedan kredit ukoliko ne plaćate onaj koji već imate ili ako ste na crnoj listi. Neke banke će čak i tolerirati neke kredite za blokirane, ali vjerojatno to neće biti slučaj ako svoje obaveze i dugove ne otplaćujete na vrijeme, često kasnite s plaćanjem ili ih uopće ne plaćate.

Kredit bez obzira na crnu listu

Mogući su brzi krediti bez obzira na crnu listu ako se obratite nebankarskim institucijama. Dignite online kredit te na taj način riješite neke svoje dugove. Potrebno je samo posjetiti njihovu web stranicu te slijediti upute za prijavu. Odaberite željeni iznos kredita te čekajte odobrenje i uplatu na vaš tekući račun. Pomognite si i riješite se crne liste.

Trebate kredit? Javite nam se kako bi Vam omogućili kredit!